fbpx


Golf Lodge Eskilstuna

Sportbar, Shop, Reception & Golfsimulator

Hos oss checkar du in för golf, hittar ett urval av golfartiklar, tittar på sportarrangemang, äter en bit mat & har möjlighet att ta något gott att dricka

Al’s corner är en hyllning till klubbens före detta golfpro Alastair Scott Robinson. Alastair gick tyvärr bort alldeles för tidigt hösten 2007. Han var inte bara känd nationellt som den duktiga golfpron utan även som den person och individ han var. I Al’s corner har vi försökt återspegla Alastairs personlighet och ursprung. Al’s corner är en hybrid mellan sportbar, reception & shop.

Simulatorns öppettider

Måndag – Onsdag

Stängt

Torsdag

15:00-21:00

Fredag

15:00-22:00

Lördag

12:00-22:00

Söndag

10:00-16:00

Golfsimulator – En aktivitet för alla

Våra golfsimulatorer är utrustade med världsledande systemet från Trackman. Över 150 banor, roliga minispel och detaljerade träningsredskap.

Du som vill utvecklas

Nu finns det ingen off-season längre. Här har du möjligheten att mäta slag och finslipa ditt spel. Stryk ut dina problemområden. Utveckla din teknik i varje given situation med alla tillgängliga verktyg. Det är ditt spel. Hur du gör det är upp till dig.

För kompisgänget

Simulatorgolf är som bäst tillsammans med kompisgänget, en fredag- eller lördagskväll. Utmana varandra i mini-games för skoj, spela en riktigt turnering och drick en drink eller två samtidigt.

För kompisgänget

Simulatorgolf  är som bäst tillsammans med kompisgänget, en frredag- eller lördagskväll. Utmana varandra i mini-games för skoj, spela en riktigt turnering och drick en drink eller två samtidigt.

Alla åldrar

Våra installationer är byggda för att vara säkra och är perfekta för alla åldrar och familjemedlemmar. Säkrade med omsorg och precision är de till och med barnsäkra. Allt du behöver göra är att träffas och njuta!

Kontakta oss

Har ni funderingar gällande något så finns vi här för att svara på era frågor.

Direkt via telefon

016 – 14 26 29

Skicka en förfrågan via mail