MEDLEMSKAP ESKILSTUNA GK 2021

Bli medlem hos oss och ta del av våra fantastiska fördelar såsom gym året runt, reducerade priser i bland annat shop, simulator, restaurang osv. Men framförallt erbjuder vi trivsam golf i harmonisk miljö nära Eskilstuna centrum. I medlemskapen ”fullvärdigmedlem”, ”Hyresmedlem”, ”Junior 19-25 år” och ”junior 13-18 år” tillkommer en städavgift som är inkluderat i nedanstående priser. Städavgiften kan alltid jobbas in vid inkludering av städdagen, då får man tillbaka sin städavgift och den kan användas i både restaurang och shop.

Fullvärdigmedlem

5 600:-

För att bli fullvärdigmedlem krävs det ett innehav av en spelrätt.

Hyresmedlem

6 100:-

Hyresmedlem innebär att du hyr en spelrätt från klubben till en kostnad på 500:- varje år.

Greenfeemedlem

2 700:-

Finns endast ett begränsat antal platser som greenfeemedlem. Krävs ett innehav av en spelrätt. Fem stycken greenfees ingår i medlemskapet.

Värnplikt eller heltidsstuderande

2 400:-

Reducerat pris till heltidsstuderande och personer som utför värnplikt. Intyg krävs.

Junior 19-25 år

2 450:-