INFORMATION KRING DIGITALT VÅR-HÖSTMÖTE 20201216

25 november, 2020 Av Richard Svalling

INFORMATION KRING DIGITALT VÅR-HÖSTMÖTE 20201216

Vi kan nu meddela att årets vår-höstmöte kommer gå av stapeln

16 december kl. 18.00 Digitalt

(ej på plats).

För att du ska kunna delta och rösta i det digitala årsmötet måste du anmäla dig nedan:

OBS! Senast MÅNDAG 30 NOVEMBER kl. 18.00

ANMÄLAN SKER VIA MAIL TILL:

info@eskilstunagk.se

Vid anmälan uppger du:

Namn (för och efternamn)

Golf-id

Mailadress

OBS! Senast MÅNDAG 30 NOVEMBER kl. 18.00

Själva kallelsen kommer i ett separat mail/info senast 2 veckor innan årsmötet.

Företaget (Easymeet) som ska hjälpa till att genomföra det digitala årsmötet måste skapa en personlig inloggning för varje medlem som anmäler sig.

Inloggningen sker sedan via en länk som mailas ut ifrån företaget, därefter loggar du som medlem in via ditt bank-id.

Mailet kommer ifrån Easymeet.

Av tidigare erfarenhet så kolla även er skräppost om ert spamfilter har tagit bort mailet.

Som alla vet kan vi inte ha ett fysiskt vår-höstmöte i dessa Coronatider.

Kallelse kommer 2 veckor innan mötet.

Handlingarna kommer att ligga i shopen 1 vecka innan mötet.

Önskar man ha handlingarna mailade ta kontakt med kansliet/shopen.

Under veckorna som gått har styrelsen och personal jobbat med att få till vår-höstmöte med hjälp av SGF, SISU och RF (Riksidrottsförbundet).

Där har vi kommit fram till att använda oss av Easymeet och deras teknik på inrådan av Riksidrottsförbundet och SISU.

Styrelsen hade bokat in vår och höstmöte torsdag 26 november 2020, men efter dom nya restriktionerna som kom 5 november kring covid-19 så kan vi inte ha årsmötet enligt stadgarna inom november.

Styrelsen är väl medvetna om att det är väldigt kort om tid att anmäla sig till vår-höstmötet.

Men för att kunna genomföra mötet måste Easymeet ha tid på sig att registrera alla som anmäler sig. Trycket är hårt på dom flesta idrottsföreningar just nu och Easymeet är en part i att kunna genomföra dessa digitala möten.

Vi kan tyvärr inte diktera villkoren för detta digitala möte så styrelsen ber om överseende att förutsättningarna är annorlunda för årets möten.

/Styrelsen Eskilstuna GK