Den moderna golfanläggningen som erbjuder mer än bara golf.

Mer än bara en golfklubb

Bli medlem hos Eskilstuna Golfklubb och ta del av våra fantastiska fördelar som gym året runt samt reducerade priser på utvalda aktiviteter och produkter. Ta även del av över 10 exklusiva greenfee-samarbeten runt om i Sverige. Men framförallt får du en trivsam golf i harmonisk miljö nära Eskilstuna centrum.

Medlemspriser 2022

För mer info och övriga funderingar för dig som vil bli medlem.
Kontakta klubben via:
medlem@eskilstunagk.se eller ring 016 – 14 26 29.

Fullvärdig Medlem

5 800:-

Krav på innehav av spelrätt

Hyresmedlem

6 600:-

Fullvärdigt medlemskap, full tillgång till golfbanans bokningsbara tider & greenfeesamarbeten. Hyra av spelrätt på 800:- är inkluderat i priset

Greenfeemedlem

2 800:-

Medlemskap på fem stycken greenfeerundor. Krav på innehav av spelrätt. Begränsat antal, nya platser släpps varje år.

Värnplikt / Student

2 500:-

Fullvärdigt medlemskap, full tillgång till golfbanans bokningsbara tider & greenfeesamarbeten. Reducerat pris till heltidsstuderande och personer som utför värnplikt. Krav på giltigt intyg.

Junior 19-25 år

2 550:-

Fullvärdigt medlemskap, full tillgång till golfbanans bokningsbara tider & greenfeesamarbeten. Medlemskapet gäller för dig från och med året du fyller 19 tills året du fyller 25.

JUNIOR 13-18 ÅR

1 950:-

ullvärdigt medlemskap, full tillgång till golfbanans bokningsbara tider & greenfeesamarbeten. Medlemskapet gäller för dig från och med året du fyller 13 tills året du fyller 18.

Barn 0-12 ÅR

300:-

Fullvärdigt medlemskap, full tillgång till golfbanans bokningsbara tider & greenfeesamarbeten. Rabatterat pris gäller för barn. Priset gäller fram tills året du fyller 12 år.

Vad är en spelrätt?

Du som är 26 år eller äldre behöver inneha en spelrätt för att bli medlem hos Eskilstuna Golfklubb. Du kan välja att köpa en spelrätt via kansliet eller att hyra en spelrätt. Uppmärksamma att i vissa medlemskap krävs det ett innav av en spelrätt.

Ansök idag!

För mer info och övriga funderingar för dig som vil bli medlem.
Kontakta klubben via:
medlem@eskilstunagk.se eller ring 016 – 14 26 29.