fbpx


Partners

Bli en del av Eskilstuna GK´s partnernätverk!

Varför ska du bli partner?

Vår klubb har precis påbörjat en unik resa. Vi vill erbjuda våra partners någonting unikt, som ytterst få golfklubbar i Sverige har möjlighet att göra. Med två restauranger, en sportbar, konferenser, eventvåning, tre styckena spa-privatbås kommer vi bli en golfklubb året runt. Men det är inte bara klubbhuset som är nytt utan vi har även visioner att även ta nya steg med banan, där nya hål inom en snar framtid kommer bli färdiga, så att vi kan erbjuda spel från 6 upp till 30 hål – golf som passar alla.

 

Denna satsning hade inte varit möjlig och kommer inte vara möjlig utan stöd ifrån det lokala näringslivet. Som en del av resan så kommer vi kunna ge betydligt mer värde tillbaka till våra partners i form av affärsnätverk, relationsaktiviteter för kunder och medarbetare och golfspel så klart. Välkommen att vara med på resan!

Partners

Med 85+ enskilda företag i olika branscher är Eskilstuna Golfklubb ett av dom större partnernätverken i Eskilstuna.

Vad säger en av våra partners?

Jag upplever Golf Lodge Eskilstuna som en perfekt mötesplats för personer och företag, stora som små. Möjligheterna är det som gör platsen unik. Vill vi ha en AW, spela golf med kunder, äta 5-rätters lyxmiddag eller hänga en eftermiddag i Relaxen så kan vi det. Kombinerat med ett framgångsrikt partnernätverk finns riktigt bra chanser till nykundsanskaffning och nya samarbeten.

Edvin Unneberg

Partner och Digital Strateg på Agenci Marknadsbyrå

Bli partner

Kontakta oss på marknadsavdelningen så hjälper vi gärna till att hitta en lösning som passar ert företag!