Vi välkomnar Anders Juhlin till Eskilstuna GK

22 mars, 2021 Av Richard Svalling
Vi välkomnar Anders Juhlin till Eskilstuna GK
Då vi numera inte har någon anställd tränare på klubben så har vi nu gjort klart med två stycken PGA pron som kommer att arbeta här på klubben i år.
Patrik Jonsson är anställd på heltid av Svenska Golfförbundet, men ni kommer utanför hans ordinarie arbetstid kunna boka lektioner med honom även under detta år (bokning sker via bokadirekt.se).
Vi hälsar också vår gamla Elitspelare Anders ”Julle” Juhlin varmt välkommen tillbaka till ESGK.
”Julle” startade sin karriär här på ESGK och har spelat på Sverigetouren i många år, varit Ass Pro under Alastair Scott Robinson (klubbens PRO 1963-2007) och även haft banrekordet här på klubben. ”Julle” som även arbetar på Mälarbaden, Strömsholm samt Sundbyvik (och arbetat på många andra klubbar tidigare) kommer att vara på plats 1-2 dagar i veckan för att ge lektioner och custom fitting samt hålla i gruppträningar.

Alla lektioner bokas via www.bokadirekt.se

Vi återkommer inför säsongstart med bokningsbara tider för både lektioner och gruppträningar med dessa två PGA tränare.

Varmt välkomna Julle och Patrik.